Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2008

Preview: Rangers vs Panathinaikos

Φίλε αναγνώστη, με αφορμή το επικείμενο ταξίδι του Παναθηναϊκού στη Γηραιά Αλβιώνα για να παίξει με τους Gers (και φυσικά του ευχόμαστε καλή τύχη) θα ήθελα να σε βάλω πρωταγωνιστή σε μια φανταστική ιστορία.

Έστω λοιπόν ότι είσαι ένας νεαρός Σκοτσέζος γεννημένος στη Γλασκόβη που λατρεύεις το ποδόσφαιρο (όχι τόσο φανταστικό όσο η υπόλοιπη ιστορία). Το ότι είσαι νεαρός σε κάνει να έχεις δει τα περισσότερα πρωταθλήματα της ζωής σου να πηγαίνουν στη Celtic. Οι περισσότεροι συνομήλικοί σου τρελαίνονται από τις συνεχόμενες επιτυχίες και ένας μαζικός αριθμός γίνεται οπαδοί της Celtic ξαφνικά. Εσύ, όμως, λόγω της ηλικίας σου και της ωριμότητας που σε διακρίνει αντιλαμβάνεσαι πως πρέπει να πας κόντρα στο κύμα και το κατεστημένο και να υποστηρίξεις μια ομάδα που κοντράρει την Celtic στα ίσια και έχει τη δυνατότητα να αμφισβητήσει την πρωτοκαθεδρία της! Δεν αργείς πολύ για να βρεις πως η μόνη ομάδα της χώρας σου που πληρεί τα παραπάνω κριτήρια είναι οι Rangers!

Πίκρα! Ήθελες να αποφύγεις το ποδοσφαιρικό κατεστημένο και η ομάδα που υποστηρίζεις σημαίνει … χωροφύλακες … δηλαδή … αστυνομικοί ! Ήθελες να αποφύγεις το ποδοσφαιρικό κατεστημένο και έπεσες στο κοινωνικό κατεστημένο!

Αποφασίζεις, λοιπόν, πως για να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου και αν υποστηρίζεις την ομάδα πρέπει να την απαγκιστρώσεις από αυτή τη σημασία και να τη συνδέσεις με μία νέα, με μια ομάδα που κερδίζει αφανίζοντας το κακό χάρη στη συνεργασία και, επιπρόσθετα, το όνομά της συμπίπτει με το όνομα της ομάδας σου! Μετά από σκέψη, και έχοντας υπ’ όψιν πως δεν πέρασαν πολλά χρόνια από τότε που έβλεπες παιδικά στη τηλεόραση, καταλήγεις στην καλύτερη δυνατή επιλογή! Οι …

Ναι! Αυτό είναι! Οι Power Rangers! Και ύστερα φαντάζεστε πως θα ήταν να μπαίνατε στο Ibrox και να ζούσατε το οπτικοακουστικό ντελίριο βλέποντας στα video wall το video και ακούγοντας από τα μεγάφωνα τον ύμνο!

They've got A power and a forcethat

you've never seen before.

They've got the ablilty to morphand

to even up the score.

No one will ever take them down

the power lies on their side

Go Go Power Rangers

Go Go Power Rangers

Go Go Power Rangers

Mighty Morphin Power Rangers

They know the fate of the world is lying in their hands

They know to only use their weapons for defense

no one will ever take them down the power lies on their side

Go Go Power Rangers

Go Go Power Rangers

Go Go Power Rangers

you Mighty Morphin Power Rangers

No one will evertake them down

the power lies on their side

Go Go Power Rangers

Go Go Power Rangers

Go Go Power Rangers

Mighty Morphin Power Rangers

Go Go Power Rangers

Go Go Power Rangers

Go Go Power Rangers Mighty Morphin Power Rangers

Go Go Power Rangers

Go Go Power Rangers

Go Go Power Rangers !

Ναι! Αυτό είναι! Πετύχατε το στόχο! Τώρα όλη η υφίλιος θα μιλάει για την ομάδα που με τη δύναμή της κέρδισε το πρωτάθλημα με συνδιασμό θεάματος και αποτελεσματικότητας!

Η απόλυτη ικανοποίηση!

Αυτά γαι σήμερα, ας γυρίσουμε στη πραγματικότητα και να δούμε ένα ωραίο παιχνιδι. Δε θα πω τη γνωστή αηδία "να κερδίσει ο καλύτερος", σαν Έλληνας θέλω να κερδίσει ο Παναθηναϊκός!

Συνολικές προβολές σελίδας